Thursday, October 23, 2008
მაწვნიანი ხაჭაპური
მაწვნიანი ხაჭაპური მოვზილოთ ცომი მაწვნითა და კვერცხით. დავდოთ 1-2სთ–ით ასაფუებლად. შემდეგ დავყოთ 5-6 ნაწილად, ამოვაგუნდაოთ, გავაბრტყელოთ, ჩავყაროთ შიგ დაფშვნილი ოდნავ მარილიანი ყველი, მოვუკრათ თავი და შევდგათ ჰაერღუმელში ან გამოვაცხოთ კეცებში. უმჯობესია ძროხის ოდნავ მარილიანი ყველი. თუ ყველი მარილიანია, დავჭრით თხელ ნაჭრებად და ჩავყაროთ ცივ წყალში გამოცხობამდე 3-4 სთ–ით ადრე წყალი ხშირად გამოუცვალეთ. საბოლოოდ ყველი გავწუროთ.მასალა საჭიროა: პურის ფქვილი –1კგმაწონი – 2ჩ/ჭკვერცხი – 2 ცალიყველი–700-800 გრ,
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment